AstroPardines neix l'1 de gener de 2013 però viatja per l'Univers des del 14 d'agost de 2010. x

ALT :: Altres Sessions …

Els formats d’Observació Celeste explicats i documentats fins ara responen a característiques específiques de facilitat d’ubicació i accessibilitat, a l’adaptació a una temporada estiuenca on es tracta de fer una sessió fresca i lleugera, a l’atenció més especialitzada per als més menuts i finalment a les exigències dels amateurs o aficionats més avançats que busquen destins d’observació amb el mínim de contaminació lumínica….

Però seguirem creant noves fórmules, a mesura que anem coneixent les necessitats dels assistents i dels propis organitzadors que intentem cobrir el major nombre d’àrees que afecten a la observació. Idees com una plantada de telescopis o bé un taller de fotografia estan ja en estudi i ja podem avançar que un jove fotògraf col·laborador del darrer TOC del mes de novembre 2012, ens farà un Mini-taller fotogràfic el mes de gener 2013. Es tracta d’en Sergi Colomé Coromina de Campdevànol que de ben segur inicia un camí de llarga durada conjunta amb AstroPardines per tal de complementar amb aquest apartat tant interessant una nova àrea dels TOC’s.

Hem insistit en diversos apartats d’aquesta web, la voluntat de fer-la al màxim participativa. Doncs en aquest sentit estem oberts a possibles propostes que puguin canalitzar les nostres ànsies d’observació astronòmica. Us invitem a què us comuniqueu amb AstroPardines en el cas que vulgueu fer una proposta diferent de les existents.

© Drets d'autor - AstroPardines, camines pel Cel de Pardines... desenvolupat per Dexter Computer S.L.