Reviews on fling com.Fling Review October Just fakes or real dates Christianmingle com my profile.ChristianMingle Review October Money pit or a true love
AstroPardines neix l'1 de gener de 2013 però viatja per l'Univers des del 14 d'agost de 2010. x

Les Col·laboracions

L’equip humà d’AstroPardines vol fer-ho cada vegada millor !
Vols contribuir amb la nostra iniciativa ?

Escriu-nos.
Coneix el nostre equip de col·laboradors.

Relació de películes cinematogràfiques dedicades al món de l’astronomia, a l’univers, a l’espai …

CONTACT
Any 1997 – Director: Robert Zemeckis – Actors/es principals: Jodie Foster. A partir de la novela de ciència-ficció de Carl Sagan del mateix nom.


APOLLO 13
1995 – Director: Ron Howard

L’Apollo 13 va ser el setè vol del programa Apollo, llançat en direcció a la Lluna el dia 11 d’abril del 1970 mitjançant un coet del tipus Saturn 5. Va ser una missió espacial que tenia com missió efectuar un allunatge a la regió Fra Mauro, però una explosió a bord de la nau en el seu camí a la Lluna va obligar la tripulació a avortar la missió i orbitar al voltant de la Lluna sense assolir la seva comesa de dur el cinquè i el sisè ésser humà a la superfície lunar.

Argument

L’Apollo 13 inicia el seu viatge a la lluna l’abril de 1970. Quan la tripulació està a punt d’arribar a la seva destinació, una explosió en l’espai els fa perdre oxigen, energia i el curs de la nau… Tot es converteix en una situació desesperada per als tres homes tripulants, especialment quan l’oxigen amenaça amb esgotar-se. Mentre, el món sencer, que amb prou feines un any abans no va conèixer la glòria de l’aventura espacial quan l’home va trepitjar la lluna, conté la respiració en espera de veure com acaba l’espera tan anguniosa.

Actors: Tom Hanks, Kevin Bacon, Bill Paxton, Gary Sinise, Ed Harris.
Apollo 13 poster pel·lículaApollo_13-insignia

Apollo 13-Original Theatrical Trailer

RED PLANET

Red Planet és una pel·lícula de ciència ficció de l’any 2000, dirigida per Antony Hoffman i protagonitzada per Val Kilmer.

Red Planet – Official Movie Trailer

Red Planet movie poster

© Drets d'autor - AstroPardines, camines pel Cel de Pardines... desenvolupat per Dexter Computer S.L.